Abordarea interdisciplinară a dinţilor cu patologie endodontică

Preşedinte de Onoare: Acad. Prof. Dr. Andrei Iliescu

Avem plăcerea de a vă invita să luaţi parte la cea de-a 3-a ediţie a Simpozionului UNAS, care are ca temă centrală Endodonţia, într-o abordare inedită, interdisciplinară, cu concursul unor renumiţi lectori care dezbat subiecte din următoarele domenii: endodonţie, ORL, urgenţe medicale, genetică, ortodonţie, implantologie, medicină legală, drept medical, stomatologie pediatrică, odontoterapie restaurativă, profilaxie şi microscopie dentară, toate în legătură directă cu diagnosticul, tratamentul şi îngrijirea dinţilor cu patologie endodontică.

Anul acesta, avem onoarea ca activităţile ştiinţifice ale Simpozionului să fie deschise de către Conf. Dr. Paula Perlea, Decanul Facultăţii de Medicină Dentară – UMF Carol Davila, a cărei activitate didactică se desfăşoară în cadrul disciplinei de Endodonţie.

Manifestarea este creditată cu 16 ore EMC de către Colegiul Medicilor Dentişti din România.

În cadrul Simpozionului va avea loc un workshop cu tema “Instrumentarea rotativă corectă a canalelor radiculare cu sistemul TF Adaptive şi obturea lor prin tehnica ‘Continuous wave’ ”, susţinut de Dr. Liviu Daniel Căminescu, având ca sponsor compania KaVo Kerr.

Tema SIMPOZION: Abordarea interdisciplinară a dinţilor cu patologie endodontică

Evenimentul se desfasoara in perioada 17- 18 noiembrie la CRYSTAL PALACE BALLROOMS.

SIMPOZIONUL ESTE CREDITAT DE CĂTRE CMDR CU 16 ORE EMC.

 

 

 

 

 

Taxa de participare

  • pentru membri UNAS– 250Ron
  • pentru nemembrii UNAS- 350 Ron
  • rezidenţi/pensionari-150 Ron
  • medici de alte specialităţi- 150 Ron
  • studenti: GRATUIT

Taxa pentru înscriere la simpozion poate fi achitată astfel:

  • sediul UNAS din Bucureşti, str. Mitropolit Filaret, nr. 24, sector 4,tel 021/335.61.87 până pe data de 15 nov.2016.
  • trimisă în contul UNAS – RO66 RNCB 0075035215150001 BCR filiala sector 4, prin ordin de plata nominal, foaie de vărsământ până la data de 13 nov.2016 specificându-se la rubrica de explicaţii: taxă pentru simpozion pentru doctor ( numele şi prenumele complet al persoanei pentru care se trimite această taxa) şi calitatea sa: membru UNAS sau nemembru.
  • începând cu data de 17 nov. direct la secretariatul simpozionului din str. Calea Rahovei, nr.198 A, sector 5.

Vă rugăm, ca după data de 13 nov.2017 să nu mai trimiteţi prin bancă taxa pentru simpozion, întrucât nu mai este timp pentru înscrierea în liste, urmând să achitaţi taxa direct la secretariatul simpozionului..

De asemenea vă rugăm să nu trimiteţi banii prin mandat poştal.

Pentru evitarea confuziilor, vă rugăm ca ordinele de plată sau foile de vărsământ să fie trimise nominal, scrise în clar şi să conţină neapărat numele şi prenumele complet pentru a putea fi scris pe diplomele de participare la simpozion.

Calitatea de membru al unei asociaţii se dovedeşte prin legitimaţia vizată la zi, sau prin documentul în original care atestă plata cotizaţiei la zi.

Mai multe detalii puteţi obţine la telefon 021 335 61 87 sau trimiţând un mesaj pe adresa office@unas.ro.

 

Workshop/Hands-on

 

Vineri, 17 noiembrie, orele 18:00, în cadrul Simpozionului, se va organiza o Masă rotundă cu tema:

“Aspecte medico-legale generate de tratamentul endodontic”

Sesiunea va fi moderată de către Prof. Dr. Bogdan Dimitriu, Şeful Disciplinei de Endodonţie a Facultăţii de Medicină Dentară – UMF Carol Davila şi va beneficia de participarea unor reprezentanţi ai tuturor factorilor implicaţi: Facultatea de Medicină Dentară, Colegiul Medicilor Dentişti, Institutul Naţional de Medicină Legală, etc.
Accesul la acest eveniment este liber pentru toţi medicii dentişti şi studenţii la Medicină Dentară.